Modern Classic Music School

Modern Classic Music School is inmiddels een bekend begrip en reeds 8 jaar bezig.


Professioneel, Progressief en Betrouwbaar

Gitaarles, zangles en pianoles in Rosmalen / Groote Wielen

Na ruim 6 jaar les te hebben gegeven in Boxtel en omgeving
is Modern Classic nu ook bereikbaar voor pianoles, zangles en gitaarles in de plaatsen Rosmalen en Empel.

De lessen worden gegeven op verschillende niveaus en daarbij gaan wij uit van een individuele aanpak. Kortom, de les wordt op de leerling afgestemd. Groepslessen zijn wel mogelijk.


Gitaarles in Rosmalen:
Modern Classic geeft les op verschillend niveaus en verschillende stijlen. Zowel voor de klassieke, de Western als de elektrische gitaar kunnen worden ingezet .
Een speciaal lesprogramma voor starters, zorgt voor een hoge fun factor met een direct resultaat. Uiteraard zorgen wij voor een goede muzikale basis. Voor kinderen is het een uiterst goede manier om het concentratie vermogen op te bouwen. Het bespelen van een instrument, helpt ook de hersenen scherp en actief te houden.
Tijdens onze lessen kan er gewerkt worden vanuit een door ons gepubliceerd lesboek voor die goede basis en rode draad. Uiteraard is eigen inbreng van muziek of stijl altijd van harte welkom. Zo kan je samen met je docent een weg kiezen om te bewandelen.
U bent nooit te oud of te jong om gitaar te leren spelen!
Pianoles in Rosmalen:
Lijkt het je ook zo leuk als je zoon of dochter een instrument beheerst? Of ben je zelf zover om een instrument op te pakken? Kom dan eens bij ons op piano of keyboard les.

Bij Modern Classic kan iedereen in zijn eigen tempo en niveau les komen volgen.
Tijdens de lessen is  er aandacht voor techniek, algemene muziekontwikkeling, melodie├źn, akkoorden en voor verschillende soorten genre's. De leerling speelt tijdens de les op een stage-piano.

Zangles in Rosmalen:
Droom jij er van om eens het podium te betreden? Wil je niet langer alleen in de badkamer zingen? Laat je horen en wij geven je de techniek, vertrouwen en durf!

Onze zanglessen worden met veel enthousiasme gegeven met als doel muzikaal te groeien als persoon. Wij vinden het belangrijk dat men op een leuke manier de zang technieken leert beheersen.
Wij geven daarom naast notenschrift ook aandacht op gevoel, overbrenging, presentatie en voorkomen.

'Give yourself a voice, and you will be heard'

Samen met elke leerling bespreken wij wat ze motiveert en wat ze willen bereiken op korte en lange termijn. Dit zorgt voor extra focus en motivatie.

Workshops - Kinderfeestjes - Jam inspiratie:
Naast lessen is er ook plaats voor workshops, optredens en kinderfeestjes in samenwerking met de andere partijen binnen deze locatie.

Zo starten we binnenkort met eens per maand op zaterdag ochtend een Jam-ochtend te plannen waarbij iedereen die op les komt kan komen met zijn instrument om samen met anderen te jammen. Voor het echte band gevoel en leuke nieuwe contacten op te doen. Een docent is aanwezig, om eventueel te sturen wat te gaan spelen.

Ook verzorgen wij kinderfeestjes waarbij de kinderen allerlei activiteiten ondernemen op muziek gebied en in samenwerking met de andere partijen binnen Eyghentijds. Aan het einde van het feestje kunnen de ouders de kinderen dan ophalen en voeren de kinderen een muziek stuk op, of toneel of dans. Een mooie afsluiter van de dag met podium ervaring en plezier rijker.
Heeft U vragen of bent U benieuwd naar de mogelijkheden? stuur ons dan een E-mail.
Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u op nemen.