Eyghentijdse samenwerking

Het Groene Woud

Het Groene Woud biedt een unieke mix van natuur, cultuur en vermaak. Tien gemeenten, grootschalige aaneengesloten natuurgebieden en authentieke landschappen, gelegen tussen de steden ’s-Hertogenbosch, Eindhoven en Tilburg, vormen samen Het Groene Woud. Het Groene Woud is zo bijzonder dat het is uitgeroepen tot Nationaal Landschap. Hiermee is het een visitekaartje van Brabant en Nederland. Het Groene Woud is een gebied om trots op te zijn!

naar Het Groene Woud

de stadsboerderij werkt regelmatig samen met de IVN afdeling 's-Hertogenbosch. Zo hebben we momenteel van de werkgroep Natuurfotografie van IVN/Vogel- en Natuurwacht een expositie. U kunt deze bezichtigen tijdens onze openingstijden.

www.ivn-s-hertogenbosch.nl


De Hertogboeren

De Hertogboeren, een club enthousiaste agrariërs onder de rook van ’s-Hertogenbosch. De Hertogboeren geven u graag een kijkje in hun (boeren)leven.
De Hertogboeren hebben een ding gemeen: hun passie voor het boerenleven. Dat blijkt zowel uit de wijze waarop er met de natuur en haar bewoners wordt omgegaan, als de zorgvuldige manier van voedsel verbouwen. Ervaar de verse, lekkere smaak van eerlijke en gezonde producten, en beleef het smaakverschil. Dat is pas puur genieten!

naar de Hertogboeren

MooiMegaZien, een geweldig blad voor ieder die wil weten wat er leeft in en om de Bommelerwaard en regio. Elke maand wordt deze gratis uitgegeven met elke keer de agenda, nieuws, bedrijven, activiteiten, verenigingen en wetenswaardigheden.

www.mooimaasdriel.nl

MIJNtijd! staat voor positiviteit! Wij organiseren activiteiten voor (ex)kankerpatienten die willen 

                                                       genieten van het leven zonder moeten!


Helaas wordt de tijd die je hebt grotendeels bepaald door artsen, ziekenhuisbezoeken en behandelingen.

Hoe fijn is het om de tijd die overblijft in te delen met positieve activiteiten die niet moeten!


Precies!

Wij organiseren activiteiten en workshops waarbij niets moet en alles mag! Zowel tijdens als na een traject van operatie's, chemo en/of bestralingen zal het leven weer opgepakt moeten gaan worden met alle gevolgen van dien. Een zoektocht naar jezelf is begonnen en een nieuwe balans moet worden gevonden. Wij helpen je die balans terug te vinden!


Volg ons op Facebook en www.mijntijd.info

contact;

[email protected]

06-14353545

www.mijntijds.info

 Het uitstapje

Deze website bundelt originele groepsuitstapjes op toeristisch, educatief, actief, creatief en cultureel gebied in de provincie Noord-Brabant. Ook vindt u hier groepsaccommodaties. De activiteiten, arrangementen en accommodaties verzameld op deze website worden u aangeboden door kleinschalige ondernemers, organisaties en particulieren. naar het-uitstapje

Het Coöperatiefonds Rabobank

Het Coöperatiefonds. Het fonds steunt sociaal economische en maatschappelijk relevante initiatieven die de leefbaarheid in het werkgebied van de bank stimuleren en die een uniek eenmalig karakter hebben of een financiële impuls nodig hebben voor een goede start. Op 17 november 2014 ontving de Stadsboerderij een cheque van € 1000,- van het coöperatiefonds Rabobank 's-Hertogenbosch e.O.