Stadsboerderij Eyghentijds

Klik hier om de ondertitel te bewerken

Dag van het Kanaalpark groot succes!


Op zondag 16 september werd de 4e editie van de Dag van het Kanaalpark gehouden. Het thema was “ safari”. Voor de kinderen was er een spannende ontdekspeurtocht. Men kon deelnemen aan diverse excursies door het Kanaalpark, er kon geproefd worden, er was een informatiemarkt en live muziek. 

De dag die op en rond Stadsboerderij Eyghentijds te Rosmalen werd gehouden was een groot succes. We ontvingen circa 3000 bezoekers en het was prachtig weer.


Zwaluwnesten onthuld

IVN/VNW 's-Hertogenbosch viert dit jaar twee verjaardagen. De afdeling zelf bestaat 25 jaar en haar voorganger Vogel- en Natuurwacht 's-Hertogenbosch is 45 jaar geleden opgericht. Redenen genoeg om een feestje te vieren.  

Omdat het dit jaar het 'Jaar van de huiszwaluw' is, willen we onze naam 'Vogelwacht' eer aandoen en de huiszwaluwen een aantal kunstnesten aanbieden, die het voor hen gemakkelijker maken om daar te broeden. Bij de kunstnesten komt een informatiebord over zwaluwen.

Wethouder Mike van der Geld,  o.m. portefeuillehouder van "water en groen" heeft het informatiebord onthuld op 16 september, als start van de Dag van het Kanaalpark.DAG VAN HET KANAALPARK 2019

Op zondag 15 september 2019 vindt de volgende Dag van het Kanaalpark plaats.

Zet vast in je agenda!


FOTOGALERIJ 16 SEPTEMBER 2018

Foto's: Diane van Veen


Volg het Kanaalpark op Twitter, Facebook en Instagram voor het laatste nieuws.


Tag je mooiste foto’s van de Dag van Het Kanaalpark op Twitter en Instagram met #kanaalpark #kanaalparkrosmalen #dagvanhetkanaalpark, dan delen wij ze.

De Dag van Het Kanaalpark wordt mogelijk gemaakt door: