Stadsboerderij Eyghentijds

Klik hier om de ondertitel te bewerken

Kinderfeestjes vieren op de Stadsboerderij

 

Kinderfeestjes vieren op de Stadsboerderij.

Op de Stadsboerderij kan je een kinderfeestje vieren bij Netje van Natuurlijk Anders. Er zijn verschillende mogelijkheden om er een leuke feestmiddag van te maken. Zo kan er gekozen worden uit een gevarieerd aanbod van creatieve feestjes, maar ook een echt boerderij-feestje is één van de mogelijkheden. Dit feestje met als titel “De boer op” is een erg leuk programma. Tijdens een speurtocht over het erf kom je voor diverse uitdagingen te staan. Wat dacht je van een estafette met een kruiwagen en een bezoekje aan de dieren? Je gaat het allemaal meemaken op de Stadsboerderij. 
Vind je het leuker om een middag met je vriendjes en vriendinnetjes te knutselen? Dan kan je een keuze maken uit een aantal creatieve feestjes. Je zou je eigen krukje kunnen timmeren en beschilderen, of een vogelhuisje versieren. Of misschien word je wel een kunstenaar en wil je beeldhouwen in speksteen, of…………. Heb je zelf een leuk idee, maar staat het er niet bij? Neem gerust contact op en we gaan samen kijken hoe we jouw idee kunnen realiseren. Welk feestje je ook kiest, we beginnen natuurlijk altijd met limonade en een cup-cake en tussendoor is er ook nog iets te snoepen. Een feestje duurt ongeveer 2,5 uur.  Neem contact op met Netje van de Ven. Je kunt haar het liefst bellen ná 19.00 uur op telefoonnummer: 06 20994897.  
In overleg is het ook mogelijk het feestje uit te breiden met een menu van Knillis of Peentje.
 * Knillis: pannenkoek met honing en rietsuiker €2,50 pp 
 * Peentje: friet met mayo/ketchup en een worstje €3,50 pp 
  * Deze prijzen gelden alleen in combinatie met een kinderfeestje. 
Wilt u gebruik maken van een kindermenu Knillis of Peentje dan kunt u contact opnemen met onze Resto op telefoonnummer 06-24607238.
 

Modern Classic School
De dag verloopt als volgt:
- Korte kennismaking op een speelse manier met de begeleidster.
- introductie op 4 instrumenten (gitaar, Percussie, Piano en Zang). Er worden groepjes gemaakt en je krijgt een opdrachtkaart welke je samen met je teamgenootje gaat uitvoeren. Na 10 minuten ga je wisselen van instrument. Zeer interactief en educatief. We ronden het af met een evaluatie.
- Pauze (spelen op de boerderij)
- Samen bedenken van musical waarbij alle instrumenten een rol spelen. De kinderen mogen echt helemaal los in hun fantasie. Het helpt om sommige emoties uit te drukken welke je anders niet aanspreekt, en de kinderen kiezen een rol die ze zelf willen. Alle ideeën komen op een stapel en samen kiezen we de volgorde van het stuk. De jarige (niet verplicht) krijgt de hoofdrol.
- Het stuk gaan we repeteren incl. verkleden.
- Pauze met wat drinken en lekkers vanuit het resto Zus & Zo..
- Doorloop van het stuk + generale repetitie.
- Alle ouders komen zelf hun kinderen ophalen aan het einde van het feestje (afgesproken tijdstip) en de kinderen gaan het stuk opvoeren voor alle papa's en mama's. Audio bestand wordt opgenomen en aan de ouders van de jarige verzonden om alles nog eens terug te luisteren
Charlotte Pennings - Bouwer
T: 0031(0)6-43673414In overleg is het ook mogelijk het feestje uit te breiden met een menu van Knillis of Peentje.
 * Knillis: pannenkoek met honing en rietsuiker €2,50 pp 
 * Peentje: friet met mayo/ketchup en een worstje €3,50 pp 
* Deze prijzen gelden alleen in combinatie met een kinderfeestje. 
Wilt u gebruik maken van een kindermenu Knillis of Peentje dan kunt u contact opnemen met onze Resto op telefoonnummer 06-24607238