Stadsboerderij Eyghentijds

Klik hier om de ondertitel te bewerken

Eyghentijdse samenwerking

Het Groene Woud

Het Groene Woud biedt een unieke mix van natuur, cultuur en vermaak. Tien gemeenten, grootschalige aaneengesloten natuurgebieden en authentieke landschappen, gelegen tussen de steden ’s-Hertogenbosch, Eindhoven en Tilburg, vormen samen Het Groene Woud. Het Groene Woud is zo bijzonder dat het is uitgeroepen tot Nationaal Landschap. Hiermee is het een visitekaartje van Brabant en Nederland. Het Groene Woud is een gebied om trots op te zijn!


IVN
De Stadsboerderij werkt regelmatig samen met het IVN, afdeling 's-Hertogenbosch. 
Zo hebben we momenteel van de werkgroep Natuurfotografie van IVN/Vogel- en Natuurwacht een expositie. U kunt deze bezichtigen tijdens onze openingstijden.

De Hertogboeren

De Hertogboeren, een club enthousiaste agrariërs onder de rook van ’s-Hertogenbosch. De Hertogboeren geven u graag een kijkje in hun (boeren)leven.
De Hertogboeren hebben een ding gemeen: hun passie voor het boerenleven. Dat blijkt zowel uit de wijze waarop er met de natuur en haar bewoners wordt omgegaan, als de zorgvuldige manier van voedsel verbouwen. Ervaar de verse, lekkere smaak van eerlijke en gezonde producten, en beleef het smaakverschil. Dat is pas puur genieten!


naar de webiste van de  Hertogboeren

Het uitstapje

Deze website bundelt originele groepsuitstapjes op toeristisch, educatief, actief, creatief en cultureel gebied in de provincie Noord-Brabant. Ook vindt u hier groepsaccommodaties. De activiteiten, arrangementen en accommodaties verzameld op deze website worden u aangeboden door kleinschalige ondernemers, organisaties en particulieren.

naar de website van het-uitstapje

Het Coöperatiefonds Rabobank

Het fonds steunt sociaal economische en maatschappelijk relevante initiatieven die de leefbaarheid in het werkgebied van de bank stimuleren en die een uniek eenmalig karakter hebben of een financiële impuls nodig hebben voor een goede start. 


Op 17 november 2014 ontving de Stadsboerderij een cheque van € 1000,- van het coöperatiefonds Rabobank 's-Hertogenbosch e.o.