Stadsboerderij Eyghentijds

Klik hier om de ondertitel te bewerken

Zelfoogst Tuinderij 't Wild

Zelfoogst tuinderij 't Wild is onderdeel van stadsboerderij Eyghentijds.


De zelfoogst tuinderij is ruim 4000m2 zware kleigrond, waar Linda Jak en Mies Canestrelli zo'n 60 verschillende soorten groentes verbouwen. Dit doen wij zonder gif en kunstmest. Op biologische wijze en in samenwerking met de natuur.


Bij ons heeft u wel de lusten, maar niet de lasten van het hebben van een eigen moestuin. Wij verzorgen het land, zaaien, planten, wieden en schoffelen. U mag daarbij helpen, maar dat hoeft niet.


Iedere woensdag en zaterdag kunt u naar de tuinderij komen om zelf uw groentes te oogsten en te ervaren hoe het er op de tuinderij aan toe gaat. Wij helpen u daar natuurlijk graag bij.

Wij zorgen ervoor dat u alle materialen heeft om te kunnen oogsten en wijzen u de weg. En geven aan wat er geoogst kan worden en hoeveel u kan oogsten.


De zelfoogst tuinderij werkt volgens een sociaal economisch model. U kunt deelgenoot worden door een oogstaandeel te kopen welke u een jaar vooruit betaalt. Hiermee kunnen wij de kosten dekken die er gemaakt worden om voor u die heerlijke groentes te verbouwen.

Zo zorgen we met elkaar voor een goede balans tussen investering, arbeid, prijs en product. Door een transparante bedrijfsvoering ontstaat er ruimte voor een duidelijke en hechte verbinding en betrokkenheid tussen boer en deelgenoten.

Dit vinden wij belangrijk en leuk!


Wij geloven erin dat voedsel mensen samen brengt!

Niet alleen aan tafel, maar ook op het land, waar het allemaal begint.


Graag tot ziens op tuinderij 't Wild.